Η Εταιρία μας βρίσκεται στο 7χλμ. Δράμας – Καβάλας όπου στεγάζονται τα γραφεία αλλά και η μονάδα παραγωγής.
Στο χώρο της βιοτεχνίας λειτουργεί έκθεση με τα προϊόντα μας και βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου όπου θα παρουσιάζονται αγάλματα αλλά και συντριβάνια.
Στον εξοπλισμό της εταιρίας συγκαταλέγονται τα εξής:

  • Πολυσύνθετος κόφτης μαρμάρου, γρανίτη & πέτρας (με αντιγραφή διαφόρων σχεδίων)
  • Πολυσύνθετος κόφτης μαρμάρου, γρανίτη & πέτρας καθώς και CNC μηχανήματα τελευταίου τύπου
  • CNC Matrix
    Τα κέντρα κατεργασίας αποτελούν μηχανές CNC πολλών αξόνων με ενσωματωμένες αποθήκες εργαλείων που καθιστούν την εκτέλεση όλων των επεξεργασιών (κοπή, τρύπημα, σκάψιμο, λείανση) χωρίς το σταμάτημα της μηχανής για αλλαγή εργαλείων
  • Αυτόματη πολυκέφαλη μουρελομηχανήΔιαμορφώνει τις πλαϊνές πλευρές με κεφαλές που φέρουν αδαμαντοφόρα εργαλεία και λειαντικές πέτρες

Υπηρεσίες

Οι προσφερόμενες Υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Μελέτη χώρου για την καλύτερη τοποθέτηση, η οποία ταυτόχρονα διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Περιλαμβάνει ανασκόπηση των Αρχιτεκτονικών σχεδίων, επίσκεψη στον χώρο, καταγραφή κάτοψης και φωτογράφηση του χώρου.
  • Ενημέρωση σχετικά με τους φυσικούς νόμους που διέπουν τη λειτουργία του τζακιού, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου τζακιού μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εστιών.
  • Παρουσίαση εναλλακτικών διακοσμητικών λύσεων που καλύπτουν όλα τα στυλ (κλασικό, μοντέρνο, ρουστίκ), για να διαμορφώσετε τη διακόσμηση που ταιριάζει στο δικό σας χώρο και στη δική σας αισθητική. Τα υλικά διακόσμησης (πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης, ξύλο και μέταλλο) είναι εγγυημένης προέλευσης.
  • Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να σας τονίσουμε το γεγονός ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά και όχι τεχνιτά, συνεπάγονται διαφοροποιήσεις ως προς την απόχρωση και τα νερά που έχουν τα υλικά.

*Εξυπηρέτηση μετά την πώληση. (after-sales)

Translate »
eXTReMe Tracker